Δικηγοροι

  • Στρατης Καρβελλης Ο ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου, Στρατής Καρβέλλης, διατηρεί ευδόκιμη υπηρεσία 36 ετών στην μάχιμη Δικηγορία, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

  • Ρανια Πολιτη Η Ράνια Πολίτη γεννήθηκε το έτος 1967, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

  • Παναγιωτης Καρβελλης Ο Παναγιώτης Ε. Καρβέλλης γεννήθηκε στις 7-10-1977. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (LL.M) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου University of Bristol της Αγγλίας και είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

  • Μιχαλης Καρβελλης Ο Μιχάλης Ε. Καρβέλλης γεννήθηκε στις 29-4-1980. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (LLM) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του BRISTOL της Αγγλίας και είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

  • ΣΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΜΠΡΟΥ Η Σοφία- Ειρήνη Τόμπρου γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά το έτος 1989. Σπούδασε στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκληρώσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο «Δίκαιο και Οικονομία» (Master in Law and Economics) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι Δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών.